» Detalj članka
GOVOR, KOMUNIKACIJA, ČITANJE I PISANJE

Već tradicionalno na kraju školske godine, a opet na novom početku osobito za mnoge prvašiće i njihove roditelje, Naklada ALFA organizira seminare za sve roditelje, odgajatelje i učitelje, kako bi se što uspješnije pripremili za školu. 

Polazak u školu je jedno od najljepših, ali i najstresnijih razdoblja, kako za dijete tako i za roditelje. Kako budućem učeniku olakšati susret sa školom te kako se najbolje pripremiti za novu situaciju, kazat će nam učitelj Damir Domišljanović.

Roditelji u želji da što bolje pripreme svoje dijete za školu, možda ponekad i pretjeraju, te dijete dovedu u stresnu situaciju. Iz kuta učitelja, ali i roditelja, Damir će dati savjete da to razdoblje prilagodbe na školu, prođe sa što manje stresa.

 

Poteškoće u komunikaciji kod djece se sve češće javljaju, što je uzrok tome, kako to utječe na daljnji razvoj djeteta, koje se poteškoće najčešće javljaju u susretu sa školom?

Maja Mustapić, prof. logoped dotičući se ovih pitanja će govoriti o temi Govor, komunikaija, čitanje i pisanje. Kako na vrijeme prepoznati problem u komunikaciji kod djece, logopedica Maja će odgovorit, te dati savjete kako krenuti u otklanjanju tih poteškoća.

 

Kako bi roditelji mogli bezbrižno sudjelovati na seminaru, za djecu organiziramo ispred knjižare ALFA kutak - igraonicu. 

 

Seminar će se održati 24.6.2017. godine u 11,00 sati u dvorani Princess u Mepas Mallu (6. kat). Na sljedećem linku je i pozivnica.
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio