» Detalj članka
SVJETSKI DAN PISAMA

Kada smo zadnji put napisali pismo? Napisali, ne otipkali neku poruku ili e-mail. Znaju li naši najdraži kakav je naš rukopis? Nekad jako cijenjena vještina lijepog pisanja, danas je nestala.

 

Kako vještina pisanja, onog osobnog, posebnog, što možemo složiti samo u riječi pisane svojom rukom, ne bi u potpunosti iščezla, odlučili smo se za jednu lijepu i toplu nagradnu igru.

 

Svake godine, druge nedjelje u svibnju obilježavamo Majčin dan. Ove godine Majčin dan se obilježava 14. svibnja, sigurno je mnogo vas odlučilo taj dan čestitati svojoj majci. A mi vas pozivamo da ta čestitka bude u obliku pisama.

 

Vaš zadatak je sljedeći, napišite rukom pismo svojoj majci u povodu Majčinog dana, a nakon Majčinog dana pošaljite to pismo isključivo poštom na adresu Naklada ALFA d.o.o. Dr. Bariše Smoljana 1c 88000 Mostar.
Svako pismo koje zaprimimo u sljedećem tjednu ćemo skenirati i objaviti na našoj facebook stranici. Pismo koje publika ocijeni najboljim bit će i nagrađeno. Nagrada će biti knjiga iz Alfine biblioteke.
Veselimo se vašim pismima!
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio