» Detalj članka
ALFA NA MOSTARSKOM SAJMU 2017.

Na 20. Sajmu gospodarstva Mostar i Naklada ALFA izlaže svoj izdavački program. Posjetiteljima sajma pokazat će najnovija izdanja od Alfe d.d. Zagreb i Express Publishinga, ali i ovogodišnji sajam obilježit će stručna usavršavanja i seminari za profesore, za najmlađe kvizovi i igre, te za sve posjetitelje nagradne igre. 

 

Kvizovi će se održavati iz engleskog jezika, matematike i općeg znanja svaki dan sajma u terminima u 11 i 13 sati. Kvizovi su namijenjeni učenicima uzrasta od 6. do 9. razreda osnovne škole. U kvizu će sudjelovati oni koji se prijave najkasnije dan prije sudjelovanja u kvizu. Broj mjesta je ogrničen. Prijave možete slati na mail marketing@naklada-alfa.ba ili putem facebook stranice Naklada ALFA Mostar. 

 

Svi predškolci će imati priliku upoznati Kenya neobičnog mačka koji zna samo engleski jezik, a što još zna otkrit ćete svaki dan sajma od 15 do 16 sati. 

 

Petak 7.4.2017. je dan rezerviran za stručna usavršavanja i seminare za profesore. Ovog puta su naši gosti Dinka Štiglmayer koja će imati predavanje za profesore njemačkog jezika, Nives Panić imat će predavanje za profesore hrvatskog jezika te Lidija Križanić koja će održati predavanje i likovnu radionicu za profesore razredne nastave. 

 

Posjetitelji će također imati priliku zabilježiti svoj posjet sajmu na Cheezu:) te objavit svoje fotografije i na našoj facebook stranici, a najbolje će biti i nagrađene.

 

Tijekom svih dana sjama bit će i popusti na sva izložena izdanja!

Mnoštvo razloga  da od 4. do 8. travnja posjetite Paviljon boj 2 i štand Naklade ALFA.

 

 
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio