» Detalj članka
ELT seminari u organizaciji Express Publishinga i ALFE

Naklada ALFA i Express Publishing i ove godine organiziraju seminare za profesore engleskog jezika kako bi predstavili najnovije pristupe u učenju stranog jezika. 

Naklada ALFA u suradnji sa svojim partnerom Express Publishingom koji svojim dugogodišnjim inovativnim radom i spoznajama u učenju i podučavanju engleskog jezika unosi velike promjene u svakodnevnoj nastavi diljem svijeta, prenosi ta iskustva i profesorima engleskog jezika u Bosni i Hercegovini. Uvjereni smo kako ovakvi seminari pospješuju kvalitetnu razmijenu ideja i iskustava profesora engleskog jezika, a tim i unaprijeđuju nastavni proces.

Predavač na seminaru bit će izvorni govornik Steve Lever, ELT savjetnik za Express Publishing, koji sudjeluje na brojnim ELT događanjima u svijetu. Tema seminara je I think, I feel, I learn. Više o temi seminara pročitajte u pozivnicama

Seminari za profesore engleskog jezika će se održati u Čapljini, Trebinju, Grudama, Tomislavradu, Banja Luci, Tuzli i Sarajevu. Pozivnice seminara nalaze se na linkovima na kojma se nalaze i mailovi putem kojih možete i potvrditi svoje sudjelovanje.

ELT day očekujte uskoro u Mostaru.

Radujemo se Vašem dolasku.
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio