Početna Sve novosti Događaji Otvoren 45. Interliber

Otvoren 45. Interliber

07.11.2023.
Otvoren 45. Interliber

Na Zagrebačkom velesajmu je otvoren Interliber, 45. međunarodni sajam knjiga.Paviljone 5, 6 , 7 i 7a ispunilo je 296 izlagača iz 15 zemalja, sajam je traje od 7. do 12. studenog.
Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mjesto na kojem se slavi knjiga, mjesto gdje se susreću sve generacije čitatelja i gdje redovno svjedočimo stvaranju ljubavi prema knjizi.
Nakladnici će na Zagrebačkom velesajmu predstaviti izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Alfa već tradicionalno na Interliberu nastupa u paviljonu broj 5. na dva štanda, gdje očekuje posjetitelje sajma. Uz brojne popuste i pogodnosti za kupce pripremljen je bogat program predstavljanja novih izdanja, književni susreti na kojim će posjetitelji imati prigodu upoznati autore omiljenih izdanja. Dio štanda posvećen je udžbeničkom programu, gdje su organizirane brojne radionice edukativnog i zabavnog karaktera za učenike i nastavnike koji posjete sajam.
Za sve one koji nisu u prigodi posjetiti Interliber u vrijeme trajanja sajma osigurali smo popuste na naše naslove 15 do 20% u knjižari ALFA u Mepas Mall-u te na našoj Web Shop stranici.
Radno vrijeme Interlibera je od 10.00 do 20.00 sati, osim u petak i subotu, kada radi do 21.00 sat.
Cijeli program koji je ALFA priredila za Interliber možete pogledati ovdje.

prodaja stanova pik