Početna Sve novosti Najave NATJEČAJ NAJBOLJI LIKOVNI RAD 2022-2023

NATJEČAJ NAJBOLJI LIKOVNI RAD 2022-2023

06.12.2022.
NATJEČAJ NAJBOLJI LIKOVNI RAD 2022-2023

Tema ovogodišnjeg likovnog natječaja Plakat – Međunarodni dan…..
Već tradicionalno desetu godinu za redom početkom mjeseca prosinca, prije odlaska na Božićne praznike i zimski raspust, pozivamo učenike na nagradni likovni natječaj.

Naklada ALFA raspisuje tradicionalni natječaj za učenike osnovnih škola za Najbolji likovni rad. Tema ovogodišnjeg natječaja je Međunarodni dan...
Zadatak je osmisliti plakat na temu nekog već postojećeg međunarodnog dana ili učenici se mogu prepustiti mašti i predložiti dan koji bi oni rado obilježili te za taj dan iz mašte izraditi plakat.
Cilj natječaja je njegovanje likovne i vizualne kulture, afirmiranje vrsne ilustracije, poticanje dječjeg likovnog stvaralaštva, otkrivanje i afirmiranje dječje darovitosti.
U natječaju mogu sudjelovati učenici od 6. razreda do 9. razreda devetogodišnje osnovne škole.
Natječaj je otvoren do 10. veljače 2023. godine.
Najuspješnije i najzanimljivije radove prema ocijeni stručnog žirija ćemo nagraditi, također nagrada ide i za razred učenika pobjednika natječaja, prema ocijeni stručnog žirija. Tako da učenici koji se prijave za natječaj ne samo da predstavljaju sebe, nego se natječu i za svoj razred i za školu.
Uspješniji radovi pristigli na natječaj biti će izloženi od 25.2.2023. godine na drugom katu Mepas Mall-a. Na svečanoj dodjeli bit će uručene zahvalnice i katalozi izložbe svim sudionicima natječaja.
Nagradu dodjeljujemo i učeniku čiji rad se najviše svidi facebook publici, jer će radovi osim u Mepas Malu-u biti na neki način izloženi i na facebook galeriji stranice Naklada ALFA.
Svečano proglašenje pobjednika bit će održano 4.3.2023. godine.

Detalje o natječaju i prijavni obrazac za sudjelovanje možete pronaći na sljedećem linku.

smrtovnice knjige pdf