Početna Sve novosti Događaji Advent u ALFI

Advent u ALFI

30.11.2022.
Advent u ALFI

Prosinac je na pragu, doba pripreme i proslave Božića kršćanskog blagdana i veselog okončanja godine i dočeka nove, nadamo se mirnije, uspješnije i veselije.

U knjižari ALFA posebno smo se pripremili za to doba, kako biste vi naši kupci na našim policama pronašli upravo ono što tražite za sebe i za svoje najmilije, bilo da je to knjiga, pribor, igračka ili dekoracija. Sve ćete to pronaći u knjižari ALFA i uz brojne popuste i pogodnosti prilikom kupnje, osigurati povoljne darove koje možete i besplatno umotati.

Protekle subote 26. 11. naši najmlađi posjetitelji pomogli su nam ukrasiti Božićno drvce i našu knjižaru, a tijekom ovog tjedna osigurani su popusti za sve one koji kupe nešto iz ponude Alfinih izdanja i proizvoda.

U dogovoru sa Sv. Nikolom u knjižaru ALFA postavili smo kutiju za pisma, gdje će dobra djeca ostaviti svoje pismo, napisati svoje ime i ostavit br. telefona. Na dan Sv. Nikole 6. prosinca izvući ćemo sretnog dobitnika te ga nagraditi darom knjižare ALFA.

Pozivamo svu dječicu 7.12. da posjete knjižaru Alfa gdje ih čeka slatko iznenađenje, kao i 13. prosinca kada će nam pomoći zasijati Božićnu pšenicu. Božićnu priču pričat ćemo u subotu 17. prosinca.

Osim za najmlađe, knjižara ALFA je i ovog prosinca pripremila posebne pogodnosti za sve svoje kupce. Svaki tjedan vas očekuju popusti na određeni asotortiman uz posebne popuste 10.12. za Drama dan kao i za noćni shopping.

Svi oni koji nisu u mogućnosti doći u Mostar i posjetiti knjižaru ALFA pogodnosti kupnje na rate mogu ostvariti putem našeg WebShop-a.

Naravno i ove godine nagraditi ćemo i školu koja je uredila najljepše jaslice putem natječaja na našoj facebook stranici, gdje ćemo postaviti galeriju a vi ćete svojim „lajkom“ odabrati one koje vam se najviše svide. Nagrada je kao i uvijek Alfin lektirni naslov za školsku knjižnicu.

Posjetite knjižaru ALFA, mrežne stranice ALFA i budite dio blagdanskog raspoloženja kojeg nudi prosinac.

smrtovnice knjige pdf