Početna Sve novosti Događaji 44. Interliber

44. Interliber

16.11.2022.
44. Interliber

Alfa d.d. Zagreb predstavila se na međunarodnom sajmu knjiga učila -  44. Interliberu  

Nakon dvije pandemijske godine ljubitelji knjige su konačno došli na svoje i mogli su u potpunosti uživati u izvrsnoj ponudi najnovijih naslova i izdanja renomiranih izdavačkih kuća na 44. Interliberu, međunarodnom sajmu učila i knjiga u Zagrebu.
Alfa je već tradicionalno pod vodstvom urednika biblioteke knjiga za mladež Božidara Prosenjaka predstavila najnovija izdanja ove biblioteke. To su sljedeći autori i naslovi: Jadranko Bitenc: SVE JE TO ROCK 'N' ROLL, roman; Melita Rundek: MOJA BAKA JE ZMAJ, roman; Hrvoje Kovačević: NEBO IZNAD KAPELŠČAKA, roman; Melita Rundek: LETAČI SREBRNIH KRILA, roman; Ljerka Šimara: ZALEĐENA PRIČA - GVOZDANSKO, priča; Josip Laća: PRIČE IZ MOJE DAVNINE, priče; Sonja Delimar: DJEČJA POSLA, pjesme za djecu te Sanda Klemenčić-Pađen: GODIŠNJA DOBA, slikovnica.
Svaki dan sajma Alfa je na svom velikom štandu u paviljonu br. 5 predstavljala izvrsne naslove namijenjene učenicima i njihovim učiteljima kako bi nastavne sadržaje savladali zabavno i s lakoćom: LOGOMAT, LAKA MATKA, MICRO:BIT, SLOGALICA i druge.
Na Alfinom malom štandu smo se družili s Alis Marić i urednicom Nikolinom Bakulom koje su nam predstavile knjige iz Alfine biblioteke Čitaj knjigu te druga najnovija Alfina izdanja poput: klasika Michaela Bulgakova u novom ruhu i prijevodu MAJSOR I MARGARITA; za sve one koji se žele zauzeti za sebe i pritom nikog ne povrijediti, pravi izbor je knjiga ASERTIVNA ŽANA autorica Stanlee Phelps i Nancy Austin; ŽENA BEZ VAŽNOSTI autorice Sonie Purnell je špijunski roman čija je radnja smještena u vrijeme drugog svjetskog rata, a uskoro izlazi i njegova ekranizacija.
Sve novitete uskoro će biti dostupni na našem wedshopu kao i na policama knjižare ALFA u Mepas Mall-u.
Ovogodišnji Interliber se održavao od 8. do 13.11.2022. godine na Zagrebačkom velesajmu u četiri paviljona.