Početna Sve novosti Događaji URUČENA NAGRADA ZA NAJLJEŠPŠE JASLICE 2021.

URUČENA NAGRADA ZA NAJLJEŠPŠE JASLICE 2021.

18.02.2022.
URUČENA NAGRADA ZA "NAJLJEŠPŠE JASLICE 2021."

Lektira je stigla u ruke učenika osnovne škole "Bila".

Naklada ALFA je realizirala još jedan projekt u suradnji s obrazovnim i odgojnim ustanovama u Bosni i Hercegovni.

Izbor "Najljepše jaslice" uspješno je proveden proteklog Božića. Vrijedni djelatnici škola i njihovi učenici u mjesecu prosincu urede škole u božićnom duhu. Okite se borovi, ukrase se panoi, ali ono čemu posvete osobitu pozornost je izrada božićnih jaslica.

Kako te prekrasne, uvijek maštovite te na poseban način uređene jaslice ne bi ostale vidljive samo očima onih koji tih dana posjete školu, Naklada ALFA, već tradicionalno, organizirala nagradnu igru - izbor za najljepše jaslice u školskoj ustanovi.

Osim što su posjetitelji facebook stranice Naklada ALFA Mostar mogli uživati u lijepo uređenim jaslicama svojim su glasovanjem imali mogućnost nagraditi školsku knjižnicu jednim Alfinim lektirnim naslovom.

Škola koja je željela sudjelovati u nagradnoj igri poslala nam je svoje prekrasne jaslice, mi smo ih objavili u našoj galeriji na društvenoj mreži "facebook".

Fotografija božićnih jaslica koja je dobila najviše oznaka "sviđa mi se" osvojila je nagradu za svoju školu.

Nagrada je jedan lektirni Alfin naslov od 20 komada po izboru škole.

I ove godine je pristigao veliki broj fotografija prekrasno uređenih jaslica te smo svi imali prigodu uživati u toj prelijepoj galeriji.

One koje su vam se najviše svidjele ove godine bile su jaslice iz Osnovne škole "Bila".

Stoga smo im svečano uručili njihovu zasluženu nagradu komplet knjiga "Čudnovate zgode šegrta Hlapića", autorice Ivane Brlić-Mažuranić za njihovu školsku knjižnicu. Želimo da ih učenici rado čitaju!

Naklada ALFA se zahvaljuje svima koji su dujelovali u ovoj igri te vas poziva da i dalje pratite Alfine mrežne stranice jer uskoro opet nagrađuju dobrom knjigom!