» Detalj članka
OTVORENA PRVA ALFA UČIONICA

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku i Izdavačka kuća Alfa d.d. Zagreb potvrdili su višegodišnju suradnju potpisivanjem ugovora o suradnji i svečanim otvorenjem Alfa učionice.

 

Ovo je prva takva suradnja Alfe d.d. i jednoga fakulteta te je tom prigodom jedna učionica na Fakultetu opremljena računalom i pametnom pločom putem koje će studenti imati pristup raznolikim obrazovnim materijalima i digitalnim udžbenicima na platformi mozaBook. Studenti će imati priliku isprobati i svakodnevno upotrebljavati izvrsna metodička i digitalna rješenja.


Dogovorena su i ogledna predavanja na temu digitalnog obrazovanja i primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija.

 

Na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku otvorili smo i opremili Alfa-učionicu u kojoj će studenti imati priliku svakodnevno upotrebljavati izvrsna metodička i digitalna rješenja. Ovo je prva takva učionica, ali ne i posljednja. - naglasili su iz Alfe d.d. Zagreb.

 

S obzirom da je Naklada ALFA d.o.o. Mostar partnerska kuća Alfe d.d. Zagreb sve inovacije u podizanju kvalitete obrazovnog procesa smo u mogućnosti primijeniti i na području Bosne i Hercegovine.

 

 
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio
osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice