» Detalj članka
URUČENA NAGRADA ZA "NAJLJEŠPŠE JASLICE 2020."

Unatoč posebnim okolnostima u kojima smo se svi našli u protekloj 2020. godini, Naklada ALFA je uspjela realizirati još jedan projekt u suradnji s obrazovnim i odgojnim ustanovama u Bosni i Hercegovni.

 

Izbor "Najljepše jaslice" uspješno je realiziran proteklog Božića. Vrijedni djelatnici škola i njihovi učenici u mjesecu prosincu urede škole u božićnom duhu. Okite se borovi, ukrase se panoi, ali ono čemu posvete osobitu pozornost je izrada božićnih jaslica.

Kako te prekrasne, uvijek maštovite te na poseban način uređene jaslice ne bi ostale vidljive samo očima onih koji tih dana posjete školu, Naklada ALFA, već tradicionalno, organizirala nagradnu igru - izbor za najljepše jaslice u školskoj ustanovi.

Osim što su posjetitelji facebook stranice Naklada ALFA Mostar mogli uživati u lijepo uređenim jaslicama svojim su glasovanjem imali mogućnost nagraditi školsku knjižnicu jednim Alfinim lektirnim naslovom.

 

Škola koja je željela sudjelovati u nagradnoj igri poslala nam je svoje prekrasne jaslice, mi smo ih objavili u našoj galeriji na društvenoj mreži "facebook".

Fotografija božićnih jaslica koja je dobila najviše oznaka "sviđa mi se" osvojila je nagradu za svoju školu.

Nagrada je jedan lektirni Alfin naslov od 20 komada po izboru škole.

I ove godine, unatoč pandemji i psebnom radu školskih ustanova, pristigao je veliki broj fotografija prekrasno uređenih jaslica te smo svi imali prigodu uživati u toj prelijepoj galeriji.

 

One koje su vam se najviše svidjele ove godine bile su jaslice iz Osnovne škole "Bila".

Stoga smo im svečano uručili njihovu zasluženu nagradu komplet knjiga Paunaš, autora Tita Biloplavlovića za njihovu školsku knjižnicu. Želimo da ih učenici rado čitaju!

 

Naklada ALFA se zahvaljuje svima koji su dujelovali u ovoj igri te vas poziva da i dalje pratite Alfine mrežne stranice jer uskoro opet nagrađuju dobrom knjigom!
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio
smrtovnice