» Detalj članka
Uručene nagrade učenicima 8.b razreda OŠ Uskoplje

Učenica OŠ Uskoplje Matea Batinić osvojenom prvom nagradom na natječaju "Najbolji likovni rad - Otkijmo imena ulica" nagradila je i cijeli svoj 8.b razred OŠ Uskoplje.

 

Podsjetimo, krajem prošle godine raspisan je tradicionalni nagradni likovni natječaj za učenike osnovnih škola koji rade po planu i programu na hrvatskom jeziku u BiH. Tema natječaja je bila „Razotkrijmo imena ulica“. Učenici su dobili zadatak vizualizirati one osobe, predmete ili pojavu koja se krije iza imena ulice, kao i samo ulicu, ali i otkriti koje se ime krije iza naziva te ulice kroz likovni rad, što su i učinili zajedno sa svojim nastavnicima. Poslali su veliki broj zanimljivih radova, gdje su pokazali puno mašte i vještine u izradi.

 

Naše povjerenstvo sastavljeno od profesora likovne kulture čelu s akademskom kiparicom i profesoricom na fakultetu Prirodoslovnih, matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Vesnom Sušac odabralo je najuspješnije, izložilo ih ispred knjižare Alfa na drugom katu Mepas Mall-a. Radove još uvijek možete pregledati na našoj facebook stranici te se i sami uvjeriti koliko su zanimljivi i kvalitetni radovi naših osnovaca.

 

Naklada Alfa je najuspješnije učenike nagradila kao i svake godine u veljači svečanom dodjelom nagrada i priznanja. Osim samih autora radova i ove godine nagrađeni su i učenici iz razreda iz kojeg dolazi pobjednički rad.

Tako je prvonagrađena učenica Matea Batinić iz OŠ Uskoplje osvojila nagradu i za svoj razred 8.b, Alfine likovne mape s kolaž papirom, Likovni sat. Nagradu je učenicima uručio njihov predmetni nastavnik Željko Mitrović.

 

Naklada ALFA im želi uspješnu i kreativnu školsku godinu.
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio