Početna Sve novosti Najave Pozivamo vas na ELT seminare

Pozivamo vas na ELT seminare

04.02.2020.
Pozivamo vas na ELT seminare

Naklada ALFA i Express Publishing već tradicionalno organiziraju seminare za profesore engleskog jezika.

Naklada ALFA i Express Publishing već tradicionalno organiziraju seminare za profesore engleskog jezika. Seminari će se održavati od 10. do 14.2.2020. godine.

Uvjereni smo kako ovakvi seminari pospješuju kvalitetnu razmijenu ideja i iskustava profesora engleskog jezika te unaprijeđuju nastavni proces.

 

Predavačica ovogodišnjeg seminara bit će izvorna govornica Kristy Kors, ELT savjetnca za Express Publishing, koji sudjeluje na brojnim ELT događanjima u svijetu. Teme seminara su “The Flibets : Small steps towards a giant leap: A new learning galaxy for preschoolers” i “It’s the way that you say it”: developing verbal and non-verbal communication skills". Više o temama seminara pročitajte u pozivnicama koje se nalaze na linkovima gradova.

 

Seminari za profesore engleskog jezika će se održati u Grudama, Trebinju, Tomislavradu, Vitezu, Banja Luci, Tuzli i Sarajevu. Pozivnice seminara nalaze se na linkovima koji se nalaze na imenu grada (kliknite na željeni grad i otovrite pozivnicu gdje imate sve podatke kako sudjelovati na semianru). 

 

Express Publishing unosi velike promjene u svakodnevnoj nastavi u poučavanju engleskog jezika diljem svijeta. Drago nam je da ta iskustva prenosi i profesorima engleskog jezika u Bosni i Hercegovini u suradnji sa svojim partenerom Nakladom ALFA.

 

6thELT Afternoon će se održati 16.3.2020. u Mostaru.

 

Radujemo se Vašem dolasku.