» Detalj članka
Predstavljen književni opus Milene Jukić-Bandić

Knjižara ALFA je u svom rođendanskom mjesecu i ove godine priredila mnoštvo zbivanja, tako uz tradicionalnu nagradnu igru i ove godine posjetitelji će imati prigodu se družiti s domaćim autorima. 

 

Prva gošća je bila sinoć, ispred knjižare ALFA, dječja književnica Milena Jukić-Bandić koja iza sebe ima već četiri knjige. Prvijenac Pustolovina pšeničnog zrna, zatim Marta i Fran u oblacima, Čarobna plesačica te Nebeski letači

 

Iako je tek nekoliko godina na književnoj sceni, već ima zapažen uspjeh tako je knjiga Marta i Fran u oblacima ušla u izbor od 5 najboljih knjiga objavljenih u 2017. godini.

Treba naglasiti i kako je za posljednje dvije knjige koje je Milena objavila, sav prihod od prodaje darovan u humanitarne svrhe. 

Slikovnica Čarobna plesačica koju je posvetila djevojčici Ani-Riti Puljić je rasprdana, a sav prihod je darovan za njezino liječenje. 

 

Posljednja knjiga zbirka pjesama, priča i igorkaza Nebeski letači također ima posebnu posvetu. Darovana je kao uspomena i sjećanje na učenike OŠ Silvije Strahimira Kranjčevića Lanu i Luku Lovrić koji su nas prerano napustili. 

Knjiga je izašla u nakladi ove škole, a sav prihod od prodaje ide za obnovu školske knjižnice. 

 

Pjesme i priču iz knjige Nebeski letači su čitale učenice OŠ Silvije Strahimira Kranjčevića Lara Baković i Monika Haubrich, a glazbeni ugođaj je ostvarila učenica Glazbene škole Ivana pl. Zajca Mostar Karla Kraljević
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio