» Detalj članka
Advent u knjižari ALFA

Došašće ili Advent je, u vjerskom smislu, posebno razdoblje u godini kada se pripremamo za jedan od najvećih kršćanskih blagdana - Božić. Za Božić slavimo rođenje Isusa Krista, sina Božijeg. Kako ne bismo zaboravili što zapravo slavimo na taj blagdan, potrudili smo se kroz ovaj mjesec brojnim sadržajima obogatiti to radosno isčekivanje.

 

Tako ćemo već 7. prosinca ispred knjižare ALFA izrađivati božićne ukrase za naše drvce u tome će nam pomoći najmlađi posjetitelji. Stoga dođite s dobrom voljom, a mi smo se potrudili osigurati sav pribor koji je potreban za izradu maštovitih ukrasa. Družit ćemo se i izrađivati ukrase od 10 do 15 sati.

 

Posjetite nas i 11.12. kada ćemo se družiti s domaćim piscima Sonjom Škobić i Perom Perušićem koji će nam predstaviti svoja najnovija književna osvtarenja. Budite s nama u 18 sati, obećajemo vam lijepo društvo i neko iznenađenje.

 

Lijepi božićni običaj je i sijanje pšenice. Netko ju sije 8. prosinca na Bezgrešno začeće, a netko 13. prosinca na sv. Luciju, mi ćemo ju sijati 13.12. dođite u 16 sati i s nama posijte božićnu pšenicu.   

 

14.12. u 11 sati u knjižari ALFA ćemo pročitati priču, ali to nije bilo koja priča, to je posebna priča, prava božićna. Piriča o obitelji, o rođenju, posebnom rođenju, rođenju kralja koji se nije rodio u palači nego na jednom vrlo skromnom mjestu... Otkrit ćemo pravu Božićnu priču.

 

Adventsko druženje u knjižari ALFA završit ćemo s božićnom priredbom koju će nam izvesti učenici naših škola, a što su nam priredili ove godine otkrit ćemo 18.12. u 18 sati.

 

Veselimo se još jednom prosincu i druženju s vama. Vidimo se u ALFI!

 

 
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio