» Detalj članka
NAGRADA ZA "NAJLJEPŠE JASLICE"

Svake godine vrijedni djelatnici škola i njihovi učenici u mjesecu prosincu urede škole u božićnom duhu. Okite se borovi, ukrase se panoi, ali ono čemu posvete osobitu pozornost je izrada božićnih jaslica.

 

Kako te prekrasne, uvijek maštovite te na poseban način uređene jaslice ne bi ostale vidljive samo očima onih koji tih dana posjete školu Naklada ALFA je organizirala nagradnu igru - izbor za najljepše jaslice u školi.

 

Škola koja je željela sudjelovati u nagradnoj igri poslala nam je svoje prekrasne jaslice, mi smo ih objavili u našoj galeriji na društvenoj mreži facebook, one koje su dobile najviše oznaka "sviđa mi se" osvojili si nagradu. Nagrada je jedan lektirni Alfin naslov od 25 komada po izboru škole.

Izbor za "Najljepše jaslice 2017." uistinu nije bio lagan. Dobili smo mnogo fotografija prekrasno uređenih jaslica u školama i svi smo uživali u toj prelijepoj galeriji.

One koje su vam se najviše svidjele bile su iz osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja.

A danas smo im svečano uručili njihovu zasluženu nagradu komplet knjiga (po njihovom izboru) Ja konj, autora Zvonimira Baloga za njihovu školsku knjižnicu.

 

Želimo da ih učenici rado čitaju, a vas sve ostale pozivamo da nas pratite jer uskoro ćemo opet nagraditi nekoga od vas ili vašu školu kvalitetnom knjigom!
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio