» Detalj članka
The 4th International TETA Conference

Konferencija je u organizaciji Udruženja za profesore i nastavnike engleskog jezika – TETA, a ove godine je organizirana pod pokroviteljstvom Američkog veleposlanstva. Prethodne tri godine konferencija se održavala u Tuzli, a ove je godine na inicijativu profesorice Elme Velić Bešić odabrana Bosanka Krupa.

 

Express Publishing i Naklada ALFA su podržali konferenciju, sudjelovanjem predavačice Kristy Kors koja je održala plenarno predavanje te dvije radionice na kojima je prezentirala potrebe i mogućnosti učionice 21. stoljeća, gdje je govorila o važnosti razvijanja prezentacijskih vještina učenika kojima se pospješuju komunikacijske vještine koje su danas u poslovnom svijetu i te kako potrebne.

 

Preko stotinu sudionika iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Mađarske, Slovenije, Velike Britanije, SAD-a govori koliko je konferencija važna i kvalitetna za svakog profesora, istaknula je koordinatorica 4. konferencije profesorica Velić Bešić.

 

Konferencija je, kao dio obaveznog stručnog usavršavanja svakog nastavnika, događaj koji okupi najkvalitetnije, najinovativnije i najvrijednije predavače engleskog jezika.
Jen MacArthur, regionalna direktorica programa za engleski jezik programa State Departmenta koji pokriva šesnaest zemalja u regiji i sa sjedištem u Beogradu, pri Američkom veleposlanstvu u Beogradu je kazala kako je ovo njezin drugi posjet BiH te da joj je čast sudjelovati na ovom događaju.

 

„Profesori osnovnih i srednjih škola predstavljaju građanstvo koje utječe na promjene u zajednici i prekrasno je vidjeti ih okupljene na jednom mjestu iz svih krajeva. Sigurna sam da će svi uživati u ovom divnom okruženju provodeći vrijeme uz rijeku i oko rijeke, međutim najveći njihov fokus će biti na intenzivnom radu kroz radionice ove konferencije. Moj posao podrazumijeva rad sa asocijacijama ili udruženjima profesora ili nastavnika engleskoga jezika i smatram da konferencije služe kao izuzetno oruđe u pozitivnom smislu, da pomažu da se ljudi kreću iz jednog mjesta u drugo, da se upoznaju i druže“, dodaje Jen MacArthur.
Na konferenciji je bilo upriličeno trideset radionica različitih tema te četiri plenarna predavanja.

Kako je bilo na konferenciji možete pogledati u našoj galeriji

 
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio