» Detalj članka
ALFINI SEMINARI NA MOSTARSKOM SAJMU

ALFA je i ove godine podarila izvrsna predavanja za profesore na Sajmu gospodarstva Mostar. Seminari su se održali 7.4.2017. godine u dva termina kako bi profesori s područja cijele Bosne i Hercegovine mogli sudjelovati.

Tradiciju uspješnih i kvalitetnih seminara u organizaciji Naklade ALFA potvrđuje velik odziv profesora i njihovo zadovoljstvo nakon održanih predavanja i radionica. Teme koje se obrađuju na seminarima uvjek su bliske onome s čim se učitelji susreću u svakodnevnoj nastavi, ali i prate suvremenu metodiku i didaktiku.  

Ovodogišnje teme su bile namijenjene profesorima njemačkog jezika, hrvatskog jezika i razredne nastave. 

 

Dinka Štiglmajer je imala radionicu o temi Vježbe i zadatci kroz četiri jezične vještine koje su profesori njemačkog jezika izvrsno odradili. Kako su sami kazali, potvrdilo im je da ono što rade u svojim učionicama prati suvremene metode nastavnog procesa, ali i dalo neke nove ideje kako bi još bolje prenijeli znanje svojim učenicima. 

 

Lidija Križanić je imala temu Programiranje u nastavi likovne kulture za učitelje razredne nastave. Vještine u nastavi osnovnog obrazvanja su nažalost planom i programom i malim brojem sati pomalo zanemarene, ali su izuzetno važne. Stoga je Naklada ALFA nizom seminara i radionica za učitelje posljednih godina željela skrenuti pozornost na važnost razvoja vještina likovne, glazbene i tjelesne i zdravstvene kulture za cjelovit i kvalitetan razvoj mladog čovjeka. Izvrsno predavanje kroz primjere iz prakse Križanić je pokazala dobar smjer u primjeni likovne kulture u razrednoj nastavi.

 

Jezično izražavanje - suvremene metode i pomagala je tema koju je predstavila Nives Panić za profesore hrvatskog jezika. U suvremenom vremenu novih tehnologija i dostupnosti informacija i različitim vidovima komunikacije, jezično izražavanje nije bilo na nižoj razini. Stoga je ovakva tema svakako dobro došla. Panić ju je predstavila kroz primjere vlastitog rada s učenicima koje svaki učitelj može primjeniti u svojoj učionici. 

Kako je bilo na predavanjima pogledajte u našoj galeriji. 

 

 
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio