» Detalj članka
Dodijeljene nagrade za Najbolji likovni rad

(Moja) Budućnost je bila ovogodišnja tema natječaja koji raspisuje Naklada ALFA već petu godinu za redom.

Izvrstan odziv škola i učenika te vrlo kvalitetni radovi pokazuju koliko imamo talentiranih maldih umjetnika, a stručno povjerenstvo je i ove godine imalo izuzetno težak zadatak odabrati one nejuspješnije jer je pristiglo mnogo izvrsnih radova, istaklnula je Vesna Sušac, predsjednica povjerenstva.

Svim školama sudioncama natječaja uručene su zahvalnice i katalozi radova, kao i profesorima mentorima. Zatim je uslijedilo i proglašenje najuspješnijih.

Posebnu nagradu ove godine je dobio Petar Mihić učenik 6.a razreda Osnovne škole Ilići, treće mjesto je rad učenice Ane Rozić 8.3 razreda iz OŠ Antuna Branka Šimića, drugo mjesto dobio je rad Lucije Karlušić učenice 9.1 razreda iz OŠ Silvije Strahimira Kranjčevića, a prvo mjesto je dobila učenica Lucija Bakalar 9. a razreda iz Treće osnovne škole iz Mostara.

Ove godine smo dodijelili i prvu nagradu publike koju su odabrali naši pratitelji facebook stranice Naklada ALFA Mostar prema njihovom sudu najuspješniji rad je bio učenice Maris Filipović iz OŠ Kardinala Stepinca iz Neuma.

U zabavom dijelu programa su sudjelovali učenice OŠ Petra Baluke iz Mostara Mirna Milićević, Teodora Anđelić te Tajma Hadžajlić, iz Treće osnovne škole je nastupala učenica Marija Kovača koja je recitirala pjesmu Hrvatski jezik Vladimira Nazora, ovom prigodom smo i obilježili Međunarodni dan materinskog jezika koji se obilježava 21.2. Kroz program nas je vodila Antonela Vlaho.

Kako je bilo na ovogodišnjoj dodjeli nagrada pogledajte u našoj galeriji.
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio