» Detalj članka
ODRŽANI ELT SEMINARI

Naklada ALFA i Express Publishing i ove su godine organizirali seminare za profesore engleskog jezika kako bi predstavili najnovije pristupe u učenju stranog jezika.

 

Predavač je bio izvorni govornik Steve Lever, ELT savjetnik za Express Publishing, koji sudjeluje na brojnim ELT događanjima u svijetu. Tema seminara je bila I think, I feel, I learn, koja je privukla veliki broj profesora engleskog jezika. 

 

Naklada ALFA u suradnji sa svojim partnerom Express Publishingom koji svojim dugogodišnjim inovativnim radom i spoznajama u učenju i podučavanju engleskog jezika unosi velike promjene u svakodnevnoj nastavi diljem svijeta, prenosi ta iskustva i profesorima engleskog jezika u Bosni i Hercegovini. Uvjereni smo kako ovakvi seminari pospješuju kvalitetnu razmijenu ideja i iskustava profesora engleskog jezika, a tim i unaprijeđuju nastavni proces.

 

Seminari su se održali u Čapljini, Trebinju, Grudama, Tomislavradu, Banja Luci, Tuzli, Sarajevu i Palama. Kako je bilo na seminarima možete pogledati u našoj galeriji.

 

Hvala školama stranih jezika koje su podržale naše seminare i pomogle nam u organizaciji kao i svim profesorima na sudjelovanju.

Treći ELT Afternoon održat će se u Mostaru 20.3.2017. radujemo se ponovnom susretu!
ALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio