» Detalj članka
DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJI LIKOVNI RAD

Likovni najtječaj za najbolji likovni rad učenika osnovnih škola u organizaciji Naklade ALFA i ove godine je pokazao veliku nadarenost naših učenika. Iz godine u godinu pristiglih je radova sve više, što govori o kvaliteti samog natječaja. Ovogodišnja tema je bila Igra svjetlosti u prirodi

 

Cilj je natječaja njegovanje likovne i vizualne kulture, afirmiranje vrsne ilustracije, poticanje dječjeg likovnog stvaralaštva te otkrivanje i afirmiranje dječje darovitosti.

 

"Ovo je sedmi natječaj u nizu, i drago nam je da kroz njega učenici svoje talente koji se njeguju i potiču upravo u školama pokažu široj publici. Likovna kultura je važan nastavni predmet jer se razovojem i njegovanjem vještina potiče stvaralački duh koji je neophodan za razvoj i napredak svakog društva." - istaknula je Ana Babić, direktorica Naklade ALFA. 

 

Predsjednica stručnog povjerenstva akademska kiparica, profesorica Vesna Sušac je kazala kako je ovogodišnja tema Igra svjetlosti u prirodi nije nemalo lagana, ali da su učenici uz poticaj svojih nastavnika mentora vrlo uspješno na nju odgovorili. "I ove godine je pristiglo monoštvo uspješnih radova te povjerenstvu nije bio nimalo lagan zadatak odabrati one najuspješnije", istaknula je prof. Sušac.

 

Najuspješniji je bio rad Stjepane Jurčević učenice 8.razreda Prve osnovne škole Bogojno, drugo mjesto je pripalo Dragani Bagarić učenici 8. razreda OŠ fra Mije Čuića Bukovica iz Tomislavgrada, a treće mjesto je pripalo Petri Rajič, učenici 9.3 razreda iz OŠ Ivana Gundulića Mostar.

Posebna nagrada dodijeljena je učenici Ivani Alpeza 7.a iz OŠ Ruđera Boškovića Grude.

Najuspješniji rad po mišljenju publike, odnosno naših pratitelja na facebook stranici Naklada ALFA Mostar bio je rad Nike Prolete učenice 9. razreda OŠ Crnići.

Cijeli program obaogatili su svojim pjevanjem učenice 4. razreda Ana Marijanović i Josipa Ćorić iz OŠ Bartola Kašića Rodoč i učenice 9. razreda Petra Raič i Lana Ivanković iz OŠ Ivana Gundulića iz Mostara. 

Kako je bilo na samoj dodjeli pogledajte u našoj galeriji.
ALFA ONLINEALFA AKCIJA
PRETRAGA
NAČIN PLAĆANJA
  • plaćajte on-line na brz, jednostavan i siguran način
  • plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, internet bankarstvom
  • plaćanje kreditnom karticom
DOSTAVA
  • dostava u sve dijelove BiH, uvijek na Vaša kućna vrata
  • opći uvjeti poslovanja
NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR
dr. Bariše Smoljana 1c
88000 - MOSTAR, BiH
e -Mail : prodaja@naklada-alfa.ba
tel.: +387 36 334 145
fax: +387 36 334 146
2015 © Sva prava pridržana NAKLADA ALFA d.o.o. MOSTAR CMS & WebShop by Ave-Studio